PARAJD KÖZSÉG
POLGÁRMESTERI HIVATALA

"Úgy szeretlek, mint sót az ételben" – mondta apjának a legkisebbik királykisasszony, s apja hamar rádöbbent a só nélkülözhetetlenségére: ez ad ízet és lelket az ételnek.

Szeretettel meghívjuk a XX. Nemzetközi Töltöttkáposzta fesztivál keretén belül megszervezendő szakmai konferenciára aminek témája: „A mi Európánk, a mi Jövőnk” – Tájházak – népi kultúránk megőrzése, előadás sorozat a közösségfejlesztés, társadalmi szerepvállalás, önkéntesség és aktív részvétel témákban. A szakmai rendezvény szeptember 27.én reggel 9 órától 12- óráig tart a parajdi sóbánya borpincéjében!

Ha ön szívesen bemutatná , vagy beszélne a témához kapcsolódó eredményeiről, elképzeléseiről mintegy 20 perc áll az ön rendelkezésére. A szervezők vállalják az ön elszállásolását és teljes ellátását, amennyiben ön bekapcsolódik előadásával a konferenciacéljának megvalósításához.

A rendezvényen való részvételhez előzetes regisztrálás szükséges a következő telefonszámon: Kelemen Magdolna: +40751874160, +40724874035; Email: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Várjuk szíves jelentkezését a fenti telefonon, amennyiben ön vagy önök elfogadják meghívásunkat.

Töltöttkáposzta Fesztivál Szervező bizottsága