Kitüntették Parajd elöljáróját

Az RMDSZ idén is kiosztotta az Ezüstfenyő díjakat azon személyeknek, akik a közösségért munkálkodtak és a szövetség programjainak megvalósításában jelentős szerepet vállaltak. A marosvásárhelyi Kultúrpalotában megtartott ünnepségen 24 főt díjaztak, köztük Bokor Sándort, Parajd község polgármesterét.

 

Nincs megállás Parajdon

Megnyert pályázatokról, beruházásokról, megvalósításokról és tervekről beszélt kérésünkre Bokor Sándor, Parajd község polgármestere. Idén 15 pályázattal, valamint beruházással foglalkozik a sóvidéki település Önkormányzata.

 

Még mindig nincs megállás Parajdon

Parajd Község Önkormányzata folyamatosan azon munkálkodik, hogy a községhez tartozó három települést szépen rendben tartsa. Ennek érdekében utakat javítanak, csatornahálózatot építenek, tanintézményeket korszerűsítenek. Bokor Sándor polgármester stábunknak elmondta, hogy turizmus szempontjából Alsó és Felsősófalva kezd felzárkózni Parajd mellé.

 

Járdát építenek Felsősófalván

Járda épül Felsősófalván a Fő út mellett. A munkálatokat múlt héten kezdték el, jó ütemben haladnak a járdaszakasz kiépítésével. Minderről Bokor Sándor polgármestert kérdeztük.

 

Még több polgármesteri beszámolót itt talál