Apreciind ca asigurarea dreptului Ia protectia datelor cu caracter personal reprezinta un angajament fundamental, Primaria comunei Praid va depune toate eforturile si va aloca resursele necesare pentru ca prelucrarea datelor cu caracter personal sa se faca in deplina concordanta cu Regulamentul U.E. nr. 679/2016 (“Regulamentul general privind protectia datelor“, sau  ”GDPR“), precum si cu orice alta legislatie  aplicabila pe teritoriul Romaniei.

Deoarece unul dintre principiile esentiale ale acestui cadru legal il reprezinta transparenta, am pregatit cateva documente prin care dorim sa va informam despre modul in care colectam, utilizam, transferam si protejam datele dumneavoastra cu caracter personal atunci cand interactionati cu noi in legatura cu serviciile noastre, inclusiv prin site-ul nostru web:

1. Notificare privind prelucararea datelor cu caracter personal [vezi]
2. Responsabil desemnat cu protectia datelor personale [vezi]
3. Cerere pentru exercitarea dreptului la opozitie [descarca]
4. Cerere pentru exercitarea dreptului la restrictionarea prelucrarii [descara]
5. Cerere pentru exercitarea dreptului la portabilitatea datelor [descarca]
6. Cerere pentru exercitarea dreptului la stergerea datelor [descarca]
7. Cerere pentru exercitarea dreptului de acces [descarca]

Anunt public
in contextul riscului de raspandire a infectiei cu Coronavirus

Anunt public - in contextul riscului de raspandire a infectiei cu Coronavirus SARCoV-2 pe teritoriul Romaniei, in baza art. 33 si 50 din Decretul nr. 195/2020 al Presedintelui Romaniei cu privire la instutuirea Starii de Urgenta, am luat urmatoarele decizie:

Primaria Praid suspenda pe durata nedeterminata activitatea de relatia cu publicul la sediul primariei, din data de 19 martie 2020.

ACCESATI ANUNTUL AICI