PRIMARIA
COMUNEI PRAID

"Tata eu te iubesc ca sarea in mancare!" - raspunse mezina. Lipsa sării din mâncare are aceeaşi importanţă ca lipsa din organism a acestei substanţe chimice, fără de care viaţa nu ar exista.

Vă invităm cu drag la Conferinţa Profesională organizată în cadrul Festivalul Internaţional al Sarmalelor a XX-a., cu tema: "Europa noastră, Viitorul nostru" – Case tradiţionale - păstrarea tradiţiei populare. O serie de cursuri cu următoarele teme: dezvoltare comunitară, responsabilitate socială, voluntariat și participarea activă în problemele comune. 

Eveniment profesional - Angajamentul democratic și participare civică pentru promovarea la nivelul UE a oraşelor înfrăţite - Crama Salinei în data de 27. Septembrie de la ora 9 până ora 12. Dacă sunteţi interesaţi să arătaţi sau să vorbiţi despre rezultatele atinse legate de acest subiect, sau aveţi idei, pe care doriţi să le perezentaţi, veţi avea aproximativ 20 de minute la dispozitie.

Organizatorii vă oferă cazare şi masă completă în cazul în care vă contribuiţi în antingerea scopului acestei conferinţe.

Pentru participare la eveniment este nevoie de pre-înregistrare la următorul număr de telefon: Kelemen Magdalena: +40751874160, +40724874035; E-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Vă aşteptăm cu drag!

Organizatorii Festivalului Sarmalelor